Concurs Gruit

  • By
  • On 24th mar 2014

Hem superat els 1000 seguidors al Facebook i, per tal de celebrar-ho, llancem el nostre primer concurs a les xarxes

Estem d’enhorabona i ens ve de gust celebrar-ho amb tots vosaltres, amants de la bona cervesa. Després d’aconseguir arribar als 1000 fans a Facebook, des de Gruit Projects hem decidit premiar als nostres seguidors amb allò que millor sabem fer: cerveses Gruit.

En què consisteix el concurs?

Ens encantaria saber quin seria per a vosaltres el moment ideal per beure o degustar una cervesa Gruit. Per tant us demanem quelcom ben senzill; haureu de respondre a través d’un comentari al nostre Facebook  a aquesta senzilla qüestió: Quin seria el teu moment Gruit ideal?

I el premi?

Entre tots els participants es sortejarà un pack degustació amb els cinc estils de cervesa Gruit sense llúpol, dues copes, una samarreta i una gorra amb el logotip de la marca.

Com participo?

Molt senzill, només cal entrar a la nostra pàgina de Facebook i visitar el post del concurs. En ell hi podràs respondre la pregunta, a través d’un comentari. Tots els que responeu, participareu en el sorteig del premi Gruit.

Podeu participar al nostre concurs fins el dia 13 d’Abril de 2014.

I com sabré si he guanyat?

Entre tots els participants es sortejarà el premi Gruit el dia 16 d’Abril de 2014 a les 21’00 a l’ESPAI RUBIRALTA de Manresa, en públic.

El resultat del sorteig es publicarà al nostre Facebook el dia següent. Així que us recomanem que, per no perdre detall i estar al dia de totes les novetats, ens seguiu a les xarxes.

A cada participant li serà assignat un número, seguint l’ordre en que els comentaris apareguin al post. En el sorteig s’escolliran tres números. Dels tres escollits, es publicarà el primer guanyador, que tindrà 24 hores per contactar amb nosaltres a través de info@gruit.es per tal de facilitar-nos les seves dades a efectes de procedir a l’enviament del premi. En el cas de no rebre resposta, el dia següent es passarà al segon nom. I en cas de no sortir l’afortunat, el tercer dia es procedirà de la mateixa manera.

Normes del concurs

-          El concurs està organitzat exclusivament per l’empresa Gruit Projects SL.

-          La seva durada es: des del dia 24 de Març fins el dia 13 d’Abril a les 24’00.

-          La promoció està condicionada per les característiques ja mencionades: la participació al concurs s’haurà de realitzar a través d’un comentari al post. El participant que realitzi més d’un comentari, sols es tindrà en compte en la primera ressenya.

-          A cada participant li serà assignat un número en l’ordre en el que rebem el seu comentari. Amb tots els nombres es realitzarà un sorteig, en públic, el dia 16 d’Abril a l’ESPAI RUBIRALTA  de Manresa.

-          L’escollit guanyarà un pack amb els cinc estils de cerveses Gruit, dues copes, una samarreta i una gorra amb el logotip de la marca.

-          L’àmbit d’actuació de la promoció coincideix amb l’àmbit territorial de la distribució de les cerveses Gruit: Espanya, Andorra y Portugal. Si algun participant ho fa des de fora d’aquest àmbit, el cost extra que suposi el servei de missatgeria correrà al seu càrrec.

-          El guanyador rebrà el premi al seu domicili, pel que haurà de remetre les seves dades personals per a l’entrega del material a info@gruit.es després de ser publicat el seu nom al mur de la Fan Page de Gruit Projects, el dia següent al sorteig.

-          Tot aquell qui participi en aquesta promoció ha de ser major d’edat, de no ser així quedarà exclosa la seva participació.

Facebook no és el responsable de la promoció

Us informem que la promoció no està de cap manera patrocinada, avalada, administrada o associada a Facebook.

Els participants, al presentar-se al concurs, eximeixen completament a Facebook de qualsevol responsabilitat i accepten que és l’empresa Gruit Projects SL qui gestiona el sorteig.