Empresa

GRUIT Projects SL és el distribuïdor exclusiu per Espanya, Portugal i Andorra de les cerveses belgues Gruut, fabricades a Gant per la Gentse Stadsbrouwerij. Gruut arriba a Espanya amb el nom de GRUIT. A traves de la marca GRUIT, volem transmetre la qualitat i el valor afegit que tenen aquestes cerveses de sabors únics.

La nostra empresa està situada a 50 kms de Barcelona, des d’on es realitza la distribució i gestió de la mercaderia per tot el mercat nacional.

GRUIT neix com a marca pel mercat nacional, Portugal i Andorra i amb l’afany de posicionar aquesta cervesa belga en l’estatus que es mereix un estil tan definit i tan desmarcat de l’habitual com aquest.

Filosofia

GRUIT Projects SL aposta per uns objectius clars, on el treball, l’autoexigència, els valors personals i les relacions inter-empresarials són en tot moment el mirall de l’empresa. Creiem en una organització dinàmica i integradora, que mitjançant una gestió eficaç, compleixi un dels nostres objectius bàsics: la fidelització dels nostres clients i col.laboradors.

GRUIT Projects SL desitja consolidar-se amb el compromís de gestionar de forma eficient les seves activitats i prestar un servei de màxima qualitat als seus clients.

Amb la marca GRUIT, apostem pel sabor d’abans, “el sabor perdut”, dins d’un “look” nou, modern, elegant i actual.

GRUIT vol ser una marca amb ànima:

  • Un nom que transmeti uns valors ètics i d’integritat per tal de cumplir la nostra normativa interna de qualitat i tot el que envolta a la nostra empresa.
  • Un servei eficient i responsable en totes les nostres decisions i accions. Absoluta transparència en tots els aspectes.
  • Comunicació activa i de compromís.
  • Contínua innovació per oferir els millors productes als nostres clients.